Новини

Навчання  із інспекторами-криміналістами та слідчими територіальних відділів поліції

12.09.2018 року фахівцями Полтавського НДЕКЦ МВС були проведені навчання  із інспекторами-криміналістами та слідчими територіальних відділів поліції ГУНП в Полтавській області,  щодо порядку проведення огляду місця події та удосконалення відповідних спеціальних знань та навичок, можливостей дослідження виявлених слідів, об’єктів, речей та порядку призначення судових експертиз.

З вступним словом виступили заступник директора Полтавського НДЕКЦ МВС Рой В. П. та заступник начальника СУ ГУНП в Полтавській області Яцун С. М.

З лекційними темами виступили завідувач сектору вибухотехнічних та пожежотехнічних видів досліджень, завідувач сектору дактилоскопічних видів досліджень та обліків, завідувач сектору дослідження зброї, завідувач сектору трасологічних видів досліджень та обліків.

Також в ході проведення занять було обговорено низку проблемних питань, які виникають під час проведення  огляду місць подій та під час призначення судових експертиз. Наприкінці зустрічі керівництво СУ ГУНП в Полтавській області  висловили слова вдячності за проведенні занять та співпрацю між Полтавським НДЕКЦ та ГУНП в Полтавській області.