Новини

Семінар-нарада фахівців Експертної служби МВС

З 25 по 26 жовтня 2018 року на базі Хмельницького університету управління та права відбувся семінар-нарада фахівців Експертної служби МВС на тему «Актуальні питання та перспективи розвитку експертизи відео-, звукозапису», в якому приймали участь працівники ДНДЕКЦ, представник ГУНП в Хмельницькій області, представник ТУ ДБР у м. Хмельницький, представник СВ СБУ в Хмельницькій області, керівництво Хмельницького НДЕКЦ МВС та представники територіальних підрозділів Експертної служби МВС.

Полтавський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України на семінарі представляли: завідувач відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Костенко А. М. та старший судовий експерт відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Нікітін А. О.

Під час проведення семінару-наради обговорювалися проблемні питання та шляхи їх вирішення під час виконання експертизи відео-, звукозапису. Учасники обмінювалися позитивним досвідом та ознайомилися з новими методами та програмними продуктами.