Новини

Оглядова екскурсія

Традиційно Полтавський НДЕКЦ 15.11.2018 долучився до професіоналізації підготовки майбутніх фахівців, здобувачів вищої освіти Полтавського кооперативного коледжу, провівши оглядову екскурсію для студентів спеціальності 076 «Підприємництво торгівля та біржова діяльність». Подібні заходи спрямовані на зміцнення зв’язку між теоретичним навчанням та практичною реалізацією надбаних компетенцій.
Під час даної зустрічі здобувачів вищої освіти було ознайомлено із особливостями проведення біологічних та товарознавчих досліджень. Завідувач сектору біологічних досліджень, Канюка Олена Юріївна, продемонструвала гостям експрес-методи виявлення слідів крові на місцях вчинення злочину. Крім того, зосередила увагу молоді на тому, що рівень суспільного благополуччя й ступінь безпеки життя перебувають у причинному зв’язку з рівнем злочинності, ступенем криміналізації суспільства та духовним благополуччям різних груп населення.
Завідувач відділу товарознавчих досліджень та оціночної діяльності, Лисенко Наталія В’ячеславівна, розповіла про особливості визначення вартості споживчих товарів, акцентувавши увагу на тому, що для визначення характеру професії судового експерта-товарознавця принципове значення має зміст, вид та обсяг його спеціальних знань, оскільки саме вони є критерієм кваліфікації експерта.