Новини

Участь у ІV Міжнародному науково-практичному семінарі

5 грудня 2018 року працівники Полтавського НДЕКЦ: заступник директора – Рой В. П., завідувач відділу товарознавчих досліджень та оціночної діяльності – Лисенко Н. В. та заступник завідувача відділу товарознавчих досліджень та оціночної діяльності – Мартосенко М. Г. взяли участь у ІV Міжнародному науково-практичному семінарі «Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва».
Необхідно акцентувати увагу, що проведення таких науково-практичних семінарів здійснюється з метою формування і закріплення на практиці професійних компетентностей, здобутих у результаті теоретичної підготовки, щодо виконання завдань і обов’язків на займаній посаді, засвоєння вітчизняного та зарубіжного досвіду, формування особистісних якостей для виконання професійних завдань на більш високому якісному рівні в межах певної експертної спеціальності.
За підсумками роботи семінару необхідно відмітити позитивний результат від співпраці із кафедрою біотехнології, шкіри та хутра Київського національного університету технологій та обміну досвідом між науковцями та практиками.