Новини

Полтавським НДЕКЦ організовано та проведено науково-практичний семінар-тренінг «Візуальна (первинна) експертиза ювелірних прикрас»

Від кваліфікації, навичок та потенціалу розвитку персоналу, а також його практичного розвитку у конкретних умова залежить рівень діяльності підрозділів Експертної служби. Розуміючи, що лише постійне вдосконалення особистісних професійних компетентностей та активна життєва позиція фахівців Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України сприяють підвищенню професійного рівня.

Для досягнення цієї мети Полтавським НДЕКЦ започатковано проведення серії науково-практичних семінарів-тренінгів із залученням провідних фахівців у сфері експертної діяльності.

15 лютого 2019 році працівниками відділу товарознавчих та гемологічних досліджень Полтавського НДЕКЦ МВС України було організовано науково-практичний семінар-тренінг «Візуальна (первинна) експертиза ювелірних прикрас» за участю представників науково-дослідного центру «Незалежна експертиза», викладачів та студентів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка та співробітників центру.

Спікером семінару виступила Дрозд Тетяна Іванівна, начальник відділу експертизи дорогоцінного каміння, Повне товариство «ЕВ.РО.ЛОМБАРД «ЕВ.РО.ФІНАНСИ ЛТД І КОМПАНІЯ» (м. Київ), головний експерт громадської організації «Науково-дослідний центр «Незалежна експертиза» (м. Полтава), кандидат геологічних наук.

За результатами успішної участі у семінарі-тренінгу співробітники Полтавського НДЕКЦ МВС України набули нових знань та отримали сертифікати за програмою короткострокового підвищення кваліфікації.

Учасникам семінару було проведено ознайомчу екскурсію, на якій було проінформовано про специфіку роботи судових експертів.

Колектив Полтавського НДЕКЦ висловлює щиру подяку Дрозд Т. І., за високий рівень професійної майстерності, відданість справі, вагомий особистий внесок у формування та вдосконалення професійних компетентностей працівників Експертної служби МВС України, та учасникам семінару за плідну результативну роботу.

15.02.2019 р. на базі Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (Полтавського НДЕКЦ…

Опубликовано Науково-дослідний центр "Незалежна експертиза" Пятница, 15 февраля 2019 г.