Новини

Лекція на базі Луцького національного технічного університету

Проведення практико-орієнтованих лекцій для здобувачів вищої освіти розширює теоретичні знання за рахунок важливого досвіду практичної професійної діяльності, що є необхідною передумовою формування професійних компетентностей майбутніх фахівців.

19 квітня 2019 року заступник завідувача відділу товарознавчих та гемологічних досліджень Полтавського НДЕКЦ Мартосенко М. Г. провела лекцію для студентів кафедри «Товарознавства та експертизи в митній справі» Луцького національного технічного університету.

Студенти та викладачі кафедри «Товарознавства та експертизи в митній справі» були ознайомлені з діяльністю Полтавського НДЕКЦ та основними аспектами судово-товарознавчої експертизи. По закінченню лекції у ході діалогу присутні обговорили значення товарознавства для судової експертизи та необхідності удосконалення теоретичних знань із дисциплін товарознавчого спрямування.

Зазначимо, що такі зустрічі вже стали доброю традицією в Полтавському НДЕКЦ, а проведення лекцій дають можливість розширити теоретичні знання важливим практичним досвідом.

Лекція на тему: «Основні аспекти судово-товарознавчоі експертизи»