Новини

VІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта»

Працівники Полтавського НДЕКЦ МВС України взяли участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта», яка відбулася 14-15 березня 2019 р. у Полтавському університеті економіки і торгівлі.

У ході роботи конференції учасники долучилися до висвітлення  проблемних питань за визначеними тематичними напрямами, зокрема: «Актуальнi питання наукового та практичного матерiалознавства»; «Управлiння асортиментом, якiстю та безпечнiстю товарiв та послуг»; «Проблеми технiчного регулювання»; «Теоретичнi та практичнi аспекти застосування бiотехнологiй»; «Взаємодія в системі «Вища освіта – ринок праці».

За плідну наукову співпрацю та активну участь у роботі конференції працівників Полтавського НДЕКЦ МВС України організатори висловили подяку директору Полтавського НДЕКЦ МВС України – Бойку Т. Ф.

Участь у заходах такого роду сприяють можливості апробації наукових результатів науковцям, об’єднанню зусиль для вирішення проблемних питань та відродженню наукової співпраці практиків із закладами вищої освіти.