Новини

Стяття в науковому журналі “ΛΌГOΣ. Мистецтво наукової думки”

У квітні 2019 року в науковому журналі “ΛΌГOΣ. Мистецтво наукової думки”, випуск № 3, опубліковано статтю на тему “Шляхи вдосконалення ведення та використання дактилоскопічної реєстрації для ідентифікації особи”, яку підготував головний судовий експерт групи трасологічного обліку відділу криміналістичних видів досліджень Полтавського НДЕКЦ МВС України Опанасенко Олег Миколайович.

В статті розглянуто проблематику необхідності проведення ретельних наукових теоретичних і практичних розробок з удосконалення засобів, прийомів та методів роботи з дактилоскопічною інформацією.

Дана стаття висвітлює сучасну тенденцію розвитку дактилоскопічної реєстрації осіб, що в свою чергу сприяє подальшому розкриттю, розслідуванню і найголовніше попередженню кримінальних правопорушень, що є вкрай необхідним в умовах сьогодення.

Журнал включено до міжнародних каталогів наукових видань і наукометричних баз.

Після публікації збірника наукового журналу його друковані примірники отримали Книжкова палата та основні наукові бібліотеки України, провідні навчальні вітчизняні та закордонні центри.