Новини

Імунологічні дослідження

У секторі біологічних досліджень та обліку Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України проводяться експертизи за експертною спеціальністю «Імунологічні дослідження».

Основними завданнями імунологічної експертизи є встановлення наявності, видової та групової приналежності крові та виділень людини та тварин, таких як слина, сперма, піт.

Під час проведення імунологічних досліджень крові можуть вирішуватись питання, щодо наявності її на певному об’єкті; належності людині чи тварині; її групової приналежності; можливості походження від певної особи.

Під час проведення імунологічних досліджень виділень (піт, слина, сперма) можуть вирішуватись питання щодо їх наявності на певному об’єкті, їх групової приналежності; можливості походження від певної особи.

Для порівняльного дослідження надається зразок крові або слини особи, яка перевіряється.

Під час дослідження зразка крові або слини особи ставиться питання: «Яка групова належність крові / слини особи?»

Безкоштовну консультацію можна отримати безпосередньо у секторі біологічних досліджень та обліку Полтавського НДЕКЦ МВС України за адресою: м. Полтава, пров. Рибальський, 8, або за телефоном         +38 (0532) 51‑77‑15.