Новини

Міжнародний науково-практичний семінар «Актуальні питання та перспективи розвитку експертизи відео-, звукозапису»

З 22 по 24 травня 2019 року відбувся міжнародний науково-практичний семінар «Актуальні питання та перспективи розвитку експертизи відео-, звукозапису», в якому приймали участь працівники і експерти Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, регіональних науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів МВС України, міністерства юстиції України, Служби безпеки України, Національної академії внутрішніх справ; представники Головного управління національної поліції, прокуратури, Служби безпеки України в Миколаївській області; експерти і науковці з Литовської, Латвійської, Азербайджанської Республік, Республіки Молдова.

Полтавський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України на семінарі представляли: завідувач відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Костенко А. М. та старший судовий експерт відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Нікітін А. О.

Ціллю проведення вказаного заходу було: визначення проблемних питань та шляхів їх вирішення під час виконання експертизи відео-, звукозапису; обмін досвідом; ознайомлення з новими методами і програмними продуктами, сучасним станом нормативно-правового регулювання у зазначеній галузі.