Новини

Круглий стіл на тему: «Визначення корупційних ризиків у діяльності структурних підрозділів МВС»

У Полтавському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі відбувся круглий стіл на тему: «Визначення корупційних ризиків у діяльності структурних підрозділів МВС».

В роботі круглого столу взяли участь представники правоохоронних органів та співробітники центру.

Розпочав роботу круглого столу заступник директора Рой Валентин Петрович, який наголосив на актуальності теми сьогоднішнього заходу.

Учасники круглого столу обговорили низку проблемних питань, а саме: шляхи запобігання та протидії корупції в Україні; визначення корупційних ризиків, шляхів запобігання та протидії корупції у діяльності структурних підрозділів МВС; корупційні ризики в реалізації антикорупційного законодавства: неврегульованість у визначенні переліку посадових осіб юридичних осіб публічного права; удосконалення системи кадрового забезпечення, мінімізація корупційних ризиків під час прийняття кадрових рішень.

Підсумовуючи засідання за матеріалами круглого столу розроблені відповідні рекомендації щодо вирішення порушених проблемних питань. Крім цього учасники круглого столу домовились продовжити співпрацювати в подальших спільних наукових, організаційних та практичних проектах.