Новини

Семінар-нарада фахівців Експертної служби МВС України «Проблемні питання судової трасологічної експертизи»

04-06 вересня 2019 року Державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України спільно з Полтавським НДЕКЦ організовано та проведено семінар-нараду для фахівців Експертної служби МВС України «Проблемні питання судової трасологічної експертизи». На теренах Полтавщини захід зібрав спеціалістів за напрямом судової трасологічної експертизи та експертів відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень з різних територіальних підрозділів Експертної служби МВС, АТ «Полтаваобленерго», лабораторії надійності ТМ «Охоронні пломби GST», ТОВ «Центр сертифікації банківського обладнання, споруд безпеки, засобів захисту та систем якості».

Метою проведення семінару було обмін досвідом і вдосконалення практики проведення судової трасологічної експертизи, визначення актуальних питань, які виникають під час проведення даного виду експертизи, обговорення шляхів їх вирішення, а також обмін досвідом, новими напрацюваннями та досягненнями.

Відкрили семінар Кузнєцов В. А. – завідувач лабораторії криміналістичних видів досліджень та обліку ДНДЕКЦ МВС; Бойко Т. Ф. – директор Полтавського НДЕКЦ МВС; Грімов В. Ю. – заступник начальника – начальник слідчого управління ГУНП в Полтавській області; Степура С. А. – завідувач відділу трасологічних досліджень та обліку ЛКВДО ДНДЕКЦ МВС, які привітали учасників заходу та побажали учасникам плідної роботи, нових творчих здобутків у професійній діяльності.

Під час заходу були розглянуті питання на важливі актуальні теми та представлені презентації. Екскурсія історичною частиною міста дозволила продовжити обмін досвідом у невимушеній, дружній атмосфері.

За результатами роботи учасникам урочисто вручили сертифікати, що засвідчують участь у семінарі-нараді фахівців Експертної служби МВС та побажали подальшого професійного розвитку.

Висловлюємо подяку керівництву ДНДЕКЦ МВС за організацію та проведення семінару-наради.