Новини

Участь у семінарі «Експортний тур Харків: офіційний запуск освітніх програм»

11 вересня 2019 року Державною установою «Офіс з просування експорту України» в рамках проведення серії різноманітних освітніх заходів, об’єднаних у короткострокові тренінги з розвитку експортних компетенцій та бізнес-навичок, оптимізації бізнес-процесів, маркетингу та комунікацій був проведений захід «Експортний тур Харків: офіційний запуск освітніх програм».

Метою проведення заходу було ознайомлення з практичними навичками у сфері сприяння експорту, що націлені на розвиток людського капіталу та зміцнення навичок і компетенцій підприємств, зокрема малих та середніх підприємств, необхідних для участі в міжнародній торгівлі.

Захід був проведений за участю представників Харківської Торгово-промислової палати, Marketing Institute (Estonia), Агентство США з міжнародного розвитку (USAID, США) та представників українських підприємств, що вже ескортують та зацікавлені в експортних операціях.

Представником Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центр МВС України була заступник завідувача відділу товарознавчих та гемологічних досліджень Мартосенко М. Г.

На панельній дискусії обговорені проблемні питання розвитку експортного потенціалу українських підприємств та реалізація їх експортної стратегії. Крім того, були презентовані грантові можливості програми USAID «Конкурентоспроможна Економіка України» для українських підприємств та презентація інструментів підтримки підприємців та експортерів від Державної установи «Офіс з просування експорту України».