Новини

НАВЧАННЯ ДЛЯ ІНСПЕКТОРІВ-КРИМІНАЛІСТІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ВІДДІЛІВ ПОЛІЦІЇ ГУНП В ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

29 січня 2020 року фахівцями Полтавського НДЕКЦ МВС були проведені навчання для інспекторів-криміналістів територіальних відділів поліції ГУНП в Полтавській області щодо удосконалення відповідних спеціальних знань та навичок, можливостей виявлення слідів, об’єктів, речей та порядку їх упакування.

З вступним словом виступив заступник завідувача відділу криміналістичних видів досліджень Полтавського НДЕКЦ МВС Рудик І.М.

З лекційними темами виступили завідувач сектору біологічних досліджень, завідувач сектору трасологічних досліджень, завідувач сектору дактилоскопічних досліджень, та завідувач сектору вибухотехнічних та  пожежотехнічних досліджень

Також в ході проведення навчання, було проведено практичні заняття з інспекторами-криміналістами по виявленню, вилученню та пакуванню об’єктів досліджень та обговорено низку проблемних питань, які виникають під час проведення  огляду місць подій.  Наприкінці зустрічі керівництво СУ ГУНП в Полтавській області  висловили слова вдячності за проведенні заняття та співпрацю між Полтавським НДЕКЦ та ГУНП в Полтавській області.