Новини

Круглий стіл «Проблеми класифікації товарів при проведенні судово-товарознавчих експертиз»

04.02.2020 на базі Полтавського НДЕКЦ МВС за спільною ініціативою працівників відділу товарознавчих та гемологічних досліджень і науково-педагогічних працівників кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» був проведений круглий стіл на тему «Проблеми класифікації товарів при проведенні судово-товарознавчих експертиз».

У ході проведення заходу обговорювалися проблемні питання щодо особливостей класифікації та ідентифікації окремих груп товарів при проведенні судово-товарознавчих експертиз. Слід зазначити, що окрему увагу було приділено вирішенню питання встановлення визначальних характеристик товару за УКТЗЕД.

Участь у засіданні взяли працівники відділу товарознавчих та гемологічних досліджень Полтавського НДЕКЦ, науково-педагогічні працівники кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» та студенти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі».

Невимушена атмосфера та наявність презентаційних матеріалів забезпечили високу якість сприйняття учасниками заходу матеріалів круглого столу. Зустріч пройшла у дискусійному форматі, кожна доповідь викликала жваве обговорення.

Круглий стіл пройшов вдало та сподобався усім учасникам дискусії, тому наприкінці заходу було вирішено провести найближчим часом наступний – але вже з іншою тематикою.