Новини

Круглий стіл на тему: «Проблемні питання трасологічного дослідження лічильників газу мембранного типу. Трасологічне дослідження пломб»

11 березня 2020 року Полтавський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України виступив організатором круглого столу на тему: «Проблемні питання трасологічного дослідження лічильників газу мембранного типу. Трасологічне дослідження пломб».

Круглий стіл зібрав ключових експертів з питань трасологічних досліджень, також учасниками круглого столу були представники служби повірки та ремонту побутових лічильників газу АТ «Полтавагаз», служби технічного аудиту АТ «Полтаваобленерго», інспекції з контролю за водопостачанням служби обліку та реалізації КП ПОР «Полтававодоканал». Особливу увагу приділено обговорюванню таких актуальних питань: правила та способи пломбування лічильників газу, засобів обліку електричної енергії, водопостачання та особливості проведення трасологічного дослідження лічильників газу мембранного типу. Присутні мали змогу отримати відповіді на свої запитання, що належать до компетенції запрошених експертів.

Пропозиції і рекомендації, надані учасниками заходу, будуть в подальшому деталізовані у співпраці з підприємствами АТ «Полтавагаз», АТ «Полтаваобленерго» та КП ПОР «Полтававодоканал».

Всім учасникам дякуємо за цікаві доповіді та жваве обговорення з озвучених проблем!