Новини

ВІДНОВЛЕННЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ ПОЛТАВСЬКИМ НДЕКЦ МВС ІЗ ПРОВЕДЕННЯ ОГЛЯДУ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ЗБРОЇ ТА ЇЇ ВІДСТРІЛУ

Відповідно до рішення, прийнятого на засіданні Уряду 04.05.2020, щодо поступового пом’якшення карантинних заходів в Полтавському НДЕКЦ МВС, відновлюється робота із проведення огляду технічного стану зброї  та її  відстрілу з дотриманням санітарних  та протиепідемічних заходів і рекомендацій, які визначені Міністерством охорони здоров’я України (постанова №16 від 09.05.2020).

Прийом громадян на період карантину буде здійснюватись виключно в захисних масках або респіраторах.

Дозволяється одночасне перебування не більше 1-ї особи у визначеному для прийому громадян приміщенні з дотриманням дистанції не менше ніж 1,5 метри.

Очікування повинно відбуватися ззовні приміщення не здійснювати скупчення з дотриманням дистанції не менше ніж 1,5 метри.  

Особи які матимуть ознаки респіраторних захворювань або не вдягнули засоби індивідуального захисту, зокрема респіратори або захисну маску в приміщення Полтавського НДЕКЦ допускатись не будуть.

Більш детальну інформацію можна отримати за консультацією безпосередньо із експертами сектору балістичного обліку відділу криміналістичних видів досліджень Полтавського НДЕКЦ МВС за адресою:              м. Полтава, пров. Рибальський, 8  або за телефоном +38(0532) 51-77-15.