Новини

НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР-ТРЕНІНГ «НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОВЕДЕННЯ СУДОВО-ТОВАРОЗНАВЧИХ ЕКСПЕРТИЗ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ»

Працівники Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, прагнучи до постійного удосконалення наукових та практичних навиків у сучасних умовах активно використовують он-лайн технології.

28 серпня 2020 року відділом товарознавчих та гемологічних досліджень Полтавського НДЕКЦ МВС був проведений науково-практичний семінар-тренінг «Нормативно-правове забезпечення проведення судово-товарознавчих експертиз харчової продукції» у актуальному режимі онлайн відео конференції на платформі ZOOM. У дистанційному форматі на платформі ZOOM прийняти участь у науково-практичному семінарі-тренінгу мали змогу науково-педагогічні працівники ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», працівники відділу товарознавчих та гемологічних досліджень та відділу судової експертизи (м. Кременчук) Полтавського НДЕКЦ МВС.

Під час науково-практичного семінару-тренінгу були розглянуті наступні питання: євроінтеграція у сфері харчового законодавства; особливості ідентифікації сучасних пакувальних матеріалів і тари; практика призначення і проведення судових товарознавчих експертиз харчових продуктів; сучасні вимоги до маркування харчової продукції; аспекти класифікації харчових продуктів при проведенні судових товарознавчих експертиз.

Цікавий обмін досвідом, можливість трансляції презентацій в ході спілкування показують високу ефективність спілкування у форматі онлайн-конференцій на платформі ZOOM!

Щиро дякуємо учасникам за нові ідеї і плідну співпрацю в такому цікавому форматі!

Перспективний напрям онлайн-конференцій на платформі ZOOM планується використовувати в роботі Полтавського НДЕКЦ МВС і надалі.