Новини

Науковий семінар «Жінка у науці – 2021» (присвячений Міжнародному дню жінок та дівчат у науці) (International Day of Women and Girls in Science)

11 лютого 2021 року Полтавським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України організовано та проведено дистанційно на платформі Zoom науковий семінар на тему «Жінка у науці – 2021», присвячений Міжнародному дню жінок та дівчат у науці (International Day of Women and Girls in Science)».

Захід організовано з метою популяризації творчих здобутків жінок-науковців, місця та ролі жінок у науці та освіті, стан і перспективи розвитку світової та української науки та роль жінок-науковців у цьому процесі, боротьба з проявами гендерної дискримінації.

В рамках підписаного договору про наукову співпрацю до роботи семінару долучилися викладачі Харківського державного університету харчування та торгівлі, Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».

Шановні колеги-науковці! Від щирого серця вітаємо вас із святом! Щиро бажаємо всій українській науковій спільноті міцного здоров’я, щастя, невичерпної життєвої енергії, творчого натхнення, великих відкриттів! Нехай реалізуються ваші найсміливіші ідеї, а наукові результати служать на благо країни!

Користуючись нагодою щиро вітаємо увесь жіночий колектив Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України зі святом та бажаємо усім жінкам і дівчатам, хто обрав для себе науку чи стоїть на порозі цього вибору, блискучих ідей і звершень на ниві наукового дослідництва. Нехай і надалі ваша праця, розуміння, творчі ідеї примножують успіхи нашого центру! Підґрунтям щасливого особистого життя і плідної професійної діяльності буде лише міцне здоров’я та удача, натхненна думка й щирі почуття, підтримка родини та колег! Науковий потенціал нашого центру – заслуга кожного з нас!