Інформація про публічні закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  1. Назва предмета закупівлі: код ДК 021:2015 34110000-1 легкові автомобілі (Спеціалізований автомобіль на базі легкового автомобіля).
  2. Унікальний номер оголошення про проведення конкурентної процедури закупівлі, присвоєний електронною системою закупівель: ID: UA-2021-02-09-011985-a.
  3. Процедура закупівлі: відкриті торги.
  4. Обґрунтування необхідності закупівлі: у зв’язку з необхідністю перевезення спеціалізованим легковим автомобілем матеріалів та речовин обіг яких обмежено та/або заборонено, підвищеної прохідності вказаного автомобіля для оперативного та своєчасного перевезення фахівців Полтавського НДЕКЦ МВС в умовах непрохідної місцевості (не проїзних доріг), комфортного та безпечного пересування територією України.
  5. Розмір бюджетного призначення, очікувана вартість предмета закупівлі – 950000 (грн. у т.ч. ПДВ). Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі та розміру бюджетного призначення обумовлений наступним. Ціна Товару включає в себе ціну за одиницю Товару з урахуванням ПДВ, затрати по переобладнанню автомобіля на автомобіль спеціалізованого призначення та усіх необхідних податків, зборів та обов’язкових платежів, що мають бути сплачені у даному випадку, а також витрати на транспортування предмету закупівлі до місця поставки, визначеного Замовником, розвантажування, страхування, проведення лабораторних випробувань та експертних досліджень у випадку поставки неякісного товару тощо. Очікувана вартість предмета закупівлі сформована при вивченні та аналізу автомобільного ринку України, дослідженні технічних та якісних характеристик транспортних засобів доступних до реалізації, які максимально відповідають цілям і завданням Полтавського НДЕКЦ МВС. Для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі та розміру бюджетного призначення застосовано ціну 950000,00 грн./1 од.
  6. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: вибір технічних та якісних характеристик предмету закупівлі обумовлені станом доріг в регіоні, умовами експлуатації, гарантійним строком. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства. З метою дотримання законодавства про захист економічної конкуренції, передбачається еквівалент або аналог за умов повної відповідності технічних характеристикам предмету закупівлі. Еквівалент товару або його складової частини – вживається у значенні, як рівнозначний товар або його складова частини, що виражається в наявності однозначних співвідношень між технічними та якісними характеристиками до предмету закупівлі, що визначені Замовником, але обов’язково не гірші. Крім того, техніка (авто) повинна бути економічною, не вибагливою в експлуатації та стійкою до зовнішніх чинників зносу. Транспортний засіб на момент поставки повинен бути укомплектований пакетом документів, необхідним для його реєстрації в сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ відповідно до чинного законодавства України. Автомобіль повинен бути новим (таким, що не був у користуванні, тест-драйві та не експлуатувався на виставках), технічно справним та виготовленим не раніше 2020 року. При виготовленні легкових автомобілів мають застосовуватись заходи із захисту довкілля. Товар не повинен знаходитися під заставою або під арештом. Легковий автомобіль повинен бути виготовлений згідно з передбаченою нормативно-технічною документацією виробника і готовим до експлуатації. Повинен відповідати вимогам нормативно-правових актів України щодо допуску транспортних засобів до експлуатації.

Автомобіль має бути переобладнаний силами та за рахунок Учасника на спеціалізований автомобіль. Автомобіль після переобладнання повинен мати стаціонарно закріплений сейф для перевезення матеріалів та речовин обіг яких обмежено та /або заборонено (розмір сейфа (мм) 400*280*350). 

Гарантійний термін експлуатації транспортних засобів становить не менше 3 років, або 100 000 км. (в залежності від того, яка подія настане раніше) (надати гарантійний лист у складі тендерної пропозиції).

Сервісне обслуговування, ремонт та гарантійне супроводження товару буде здійснюватися в офіційному дилерському сервісному центрі у м. Полтава.