Новини

Керівник Експертної служби МВС України відвідав Полтавський НДЕКЦ МВС

25 березня 2021 року до Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС з робочим візитом завітав  керівник Експертної служби МВС України Сергій Кримчук.

Під час візиту він відмітив вагомий внесок у розвиток експертної діяльності, активну громадську позицію та плідну співпрацю з Полтавським НДЕКЦ МВС депутата VIII скликання Полтавської обласної ради Генадія Коваленка та громадського діяча Сергія Романенка, а також  виразив вдячність колективу Полтавського НДЕКЦ МВС та його керівнику Тарасу Бойку за плідну працю та високі показники у діяльності.

Висловлюючи  високу довіру фахівцям Полтавського НДЕКЦ МВС, Сергій Кримчук передав надсучасне обладнання, а саме апаратно-програмний комплекс RapidHIT ID, що дозволяє за 90 хвилин встановити ДНК-профіль для ідентифікації особи, який  вперше запрацює у територіальному підрозділі Експертної служби МВС України. 

Колектив Полтавського НДЕКЦ МВС висловлює вдячність керівництву Експертної служби за надану можливість у розширенні сфери досліджень.