Новини

КРУГЛИЙ СТІЛ НА ТЕМУ: «СУДОВО-ЕКСПЕРТНА ДІЯЛЬНІСТЬ В УКРАЇНІ:СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ», ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ НАУКИ

14 травня 2021 року Полтавським НДЕКЦ МВС організовано та проведено круглий стіл на тему: «Судово-експертна діяльність в Україні:сучасний стан та перспективи розвитку», присвячений Дню науки. Захід об’єднав представників різних структур – Полтавської облдержадміністрації, адвокатури, викладачів вищих навчальних закладів та судових експертів.

Метою проведення наукового заходу було обговорення актуальних теоретичних та практичних проблемних аспектів судово-експертної діяльності, її нормативно-правове, науково-методичне, організаційно-управлінське та інформаційне забезпечення, а також налагодження ефективної співпраці.

Під час заходу були розглянуті питання на важливі актуальні теми судової експертизи та представлені презентації. За результатами роботи учасники отримали сертифікати, що засвідчують участь у роботі круглого столу.

Висловлюємо подяку всім учасникам заходу! Сподіваємося, що наше співробітництво знайде своє відображення в подальших спільних наукових, організаційних та практичних проектах в галузі судової експертизи!