Новини

Участь у засіданні круглого столу «Проблеми теорії та практики кримінального провадження»

17 червня 2021 р. старший судовий експерт відділу товарознавчих та гемологічних досліджень Полтавського НДЕКЦ МВС кандидат технічних наук Інна Шурдук прийняла участь у засіданні круглого столу «Проблеми теорії та практики кримінального провадження», який було проведено в онлайн-режимі із застосуванням програми ZOOM. Організатором круглого столу виступила кафедра кримінального процесу, криміналістики та експертології факультету №6 Харківського національного університету внутрішніх справ.

Предметом обговорення на засіданні круглого столу були актуальні питання, пов’язані із проблемами теорії кримінального права, кримінального процесу, криміналістики, оперативно-розшукової діяльності; особливостями відкриття кримінального провадження; використанням спеціальних знань під час розслідування; призначенням та проведенням судових експертиз; процесуальними й тактичними особливостями проведення слідчих (розшукових) дій; особливостями організації та проведення негласних слідчих (розшукових) дій; взаємодією слідчих з оперативними підрозділами; особливостями розслідування кримінальних правопорушень.

Загалом у роботі круглого столу взяли участь понад 30 учасників, серед яких представники наукового середовища судово-експертної діяльності, правоохоронної та судової системи, виконавчої та законодавчої гілок влади, аспіранти та курсанти.

За результатами проведеного круглого столу «Проблеми теорії та практики кримінального провадження» буде сформовано електронну копію збірника, який буде розміщено у відкритому доступі на сайті репозитарію Харківського національного університету внутрішніх справ (http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/).

Працівники Полтавського НДЕКЦ МВС щиро дякують за запрошення та можливість виступу перед такою поважною аудиторією! Завжди готові до співпраці!