Новини

ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Щорічно, 20 червня святкують своє професійне свято люди, для кого експертна діяльність стала справжнім покликанням, справою всього життя!

Напередодні свята – Дня створення Експертної служби МВС України, 18 червня 2021 року в Полтавському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі  МВС відбулися урочисті заходи.

Директор НДЕКЦ Тарас БОЙКО привітав колег з професійним святом та висловив теплі слова вдячності всім працівникам за високий професіоналізм, побажав кожному подальших успіхів та професійної удачі!

Із професійним святом працівників прийшли привітати почесні гості: Геннадій КОВАЛЕНКО та Олександр БІЛЕНЬКИЙ, які відзначили високий професійний рівень колективу центру та з нагоди професійного свята за високий професіоналізм та сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків нагородили працівників центру Подяками від Полтавської обласної ради.

Перший заступник міського голови м. Полтава Валерій ПАРХОМЕНКО привітав колектив з професійним святом та нагородив працівників почесними грамотами та відзнаками.

Приєднався до привітань з нагоди свята голова Щербанівської ОТГ Ігор ПРОЦИК, подякував колективу за високий професіоналізм, наголосив на винятковому значенні та важливості місії, яку виконують експерти в своїй діяльності , побажав їм міцного здоров’я, невичерпної енергії, вагомих результатів у реалізації свого професійного покликання та нагородив подякою колектив Полтавського НДЕКЦ МВС за співпрацю і вагомий внесок у забезпечення охорони свобод і прав людини.

Невід’ємною частиною урочистостей стало нагородження директора та колектив НДЕКЦ керівництвом ГУНП у Полтавській області, Управлінням Служби безпеки України, виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

Щиро дякуємо всім за високу оцінку!