Інформація про публічні закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  1. Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 09130000-9 Нафта і дистиляти(бензин А-95 Євро5 (по талонах/ скреч-картах), дизельне паливо (по талонах/ скреч-картах))
  2. Ідентифікатор закупівліUA-2021-07-01-009664-c
  3. Процедура закупівлі відкриті торги
  4. Обґрунтування необхідності закупівлі: закупівля здійснюється для забезпечення потреб автомобільного господарства Полтавського НДЕКЦ МВС .
  5. Розмір бюджетного призначення, очікувана вартість предмета закупівлі : розрахунок очікуваної вартості проведено з урахуванням ринкових цін на пальне на території Полтавської області. Очікувана вартість-400000,00грн. у т.ч. ПДВ.
  6. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 Технічні і якісні характеристики предмета закупівлі визначено з урахуванням державних стандартів якості пального, зокрема ДСТУ 7687:2015 “Бензини автомобільні ЄВРО. Технічні умови” та ДСТУ 7688:2015 «Паливо дизельне Євро. Технічні умови». Характеристики пального та дизпалива встановлені відповідно до видів систем живлення двигунів автотранспортних засобів, що знаходяться у власності Полтавського НДЕКЦ МВС . Під час розробки технічних вимог до предмета закупівлі також враховано необхідність оперативно здійснювати заправку автотранспортних засобів Полтавського НДЕКЦ МВС та, відповідно, мінімізувати втрати часу та пального під час руху транспортного засобу від адміністративного приміщення Полтавського НДЕКЦ МВС до  місця заправки (АЗС) та у зворотньому напрямку, для виконання завдань за призначенням.