Інформація про публічні закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення,  очікуваної вартості предмета закупівлі

  1. Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 38430000-8 – «Детектори та аналізатори» Апаратно-програмний комплекс на базі хроматографа «Хроматек –Кристалл -5000» (або еквівалент)
  2. Ідентифікатор закупівлі UA-2021-08-19-011908-a
  3. Процедура закупівлі відкриті торги
  4. Обґрунтування необхідності закупівлі: закупівля здійснюється для забезпечення потреб Полтавського НДЕКЦ МВС , а саме всебічно дослідити алкогольну продукцію вітчизняного та іноземного виробника, миттєво відреагувати на виявлення  фальсифікованого алкоголю з метою недопущення його реалізації, прискорить виконання та якість вищезазначених експертиз.
  5. Розмір бюджетного призначення, очікувана вартість предмета закупівлі : Очікувана вартість закупівлі визначена з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої з Інтернет-ресурсів, прайс-листів, комерційних пропозицій. Очікувана вартість – 600000,00грн. у т.ч. ПДВ.
  6. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

-Можливість управління хроматорграфом з допомогою персонального комп’ютера (завдання та контроль режимів термостатованих зон, потоків газів, управління періферійними пристроями, автоматичний збір та обробка хроматограм)

– Автоматичний контроль та діагностика роботи усіх режимів та пристроїв, що входять до конфігурації хроматографа

– Електронне керування потоків, автоматичне підпалювання та контроль полум’я.

– Работа в режимах з діленням потоку (Split) або без ділення потоку (Splltless). Електронне керування потоками.

– Комплект ЗІП (Наявність запасного лайнера, гайок і муфт  для підключення капілярних колонок, мембран для випарника не меньше 25 шт.)

– Повинна функціонувати під управлінням операційних систем Microsoft Windows 10 (ліценз.)

– Можливість автоматизації виконання серії аналізів з гнучкими настройками часу і умов виконання (зміна режиму в автоматичному режимі згідно заданої програми вимірів) кожного аналізу з автоматичною обробкою і видачею результатів, як за участі, так і без участі оператора

– Можливість одночасно приймати хроматографічні данні і працювати з іншими необхідними додатками, не перериваючи процесу виміру    

– Можливість створення методів та автоматичного іх активації при переході з однієї методики на їншу. Захист методів від випадкових змін

– Можливість масштабування градуйованого графіку, що дозволяє візуально швидко оцінити вклад кожного градуйованого рівня в точність вираховування градуювальних  коефіцієнтів

– Тонка настройка алгоритму визначення піків на хроматограмі

– Блок фільтрів для очищення від вологі та вуглеводнів газів. Три канала з адсорбційними фільтрами та стабілізуючими  регуляторами тиску. 

– Фільтр каталітичного очищення газу-носія від кисню

– Дозатор автоматичний рідинний (автосамплер) Для автоматичного дозування рідких проб.

Програмне управління від ПК. Завдання параметрів алгоритмів відбору і введення проб, кількість повторів введення зразків з кажної віали. Збереження данних у методі хроматограми

– Забезпечення ЗІП і  розхідними матеріалами всіх пристроїв в складі комплексу.

– Авторізаційний лист (оригинал), що підтверджує ділерство в Україні компанії-постачальника, та гарантії на обладнання, що постачається.

– Копії діючих свідотств або сертифікатів у спеціалістів компанії – постачальника обладнання, що підтверджують їх кваліфікації стосовно можливості проведення інсталяційних робіт та сервісного супроводження на хроматографічне обладнання, що постачається.

– Сертифікат перевірки типу відповідно до Додатку 3 розділу «Процедури оцінки відповідності» до Технічного регламенту законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, затвердженою постановою Кабінету Мінистрів України від 13 січня 2016 року № 94 (копія)

Декларація відповідності (Модуль F, оригинал) від Укрметртестстандарту надається  на протязі місяця після інсталляційних робіт в лабораторії замовника)

– Свідотство про первинну повірку хроматографа від виробника