Новини

IІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЕКСПЕРТНОЇ ТА ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

25-26 листопада 2021 року  Полтавським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України спільно з Державним закладом «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» в рамках виконання договору про наукову співпрацю організовано та проведено дистанційно у режимі сервісу відеотелефонного зв’язку Google Meet IІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні питання експертної та оціночної діяльності».

Під час відкриття наукового заходу з вітальним словом до учасників конференції звернулися директор Полтавського НДЕКЦ МВС Тарас Бойко, заступник директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Юрій Чечіль, голова організаційного комітету конференції, проректор з науково-педагогічної роботи Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», д.п.н., професор Леонід Ваховський, заступник голови організаційного комітету конференції, в. о. директора навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», д.х.н., доцент Едуард  Потапенко, які відзначили надзвичайну актуальність та важливість винесених на конференцію питань та побажали учасником плідної співпраці та успіхів у науковій діяльності. 

У роботі Міжнародної науково-практичної конференції взяли участь понад 70 учасників, серед яких судові експерти Експертної служби МВС України, науково-педагогічні працівники ЗВО як України так і інших держав, експерти Міністерства юстиції України, Громадської організації «Науково-дослідний центр «Незалежна експертиза».

На конференції обговорили такі актуальні питання як розвиток товарознавчих аспектів експертної та оціночної діяльності, надали особливого значення поєднанню теорії та практики експертної та оціночної діяльності, формування професійних компетентностей при підготовці товарознавців-експертів та   оцінювачів; зміцнення зв’язків між наукою й практикою, шляхом консолідації зусиль науковців різних регіонів нашої держави та інших країн, зокрема й під час обміну передовим досвідом і думками між молодими і досвідченими вченими на підставі презентованих доповідей.

За результатами роботи ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання експертної та оціночної діяльності» розроблено резолюцію, сформовано збірник тез, матеріали якого можуть бути використані у подальших наукових дослідженнях.

Сподіваємось, що проведення ІІ Міжнародної науково-практичної конференції стало чудовою нагодою для фахівців у галузі експертної діяльності згуртуватися задля обміну досвідом і думками стосовно спільних проєктів. Дякуємо усім за участь в конференції та чекаємо до нової зустрічі!