Новини

УЧАСТЬ В МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ АСПЕКТИ СУДОВОЇ ЕКСПЕРТИЗИ: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА» У РЕСПУБЛІЦІ МОЛДОВА

З метою поглиблення співпраці з міжнародними науковими установами, судовими експертами Полтавського НДЕКЦ МВС посилюється робота у сфері формування наукового потенціалу, встановлюються зв’язки зі спорідненими закладами інших країн для співробітництва у науковій і методичній роботі, обміну досвідом у сфері експертної діяльності.

01 жовтня 2021 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція судових експертів «Сучасні аспекти судової експертизи: теорія та практика» (Республіки Молдова), яка об’єднала науковців закладів вищої освіти, науково-дослідних установ, які мають інтерес як до наукових, так і до практичних досліджень у сфері експертної діяльності. Виявили зацікавленість і взяли активну участь у заході судові експерти Полтавського НДЕКЦ МВС. Тематика тез доповідей свідчить про багатогранність інтересів учасників конференції, актуальність запропонованих для обговорення під час панельних дискусій питань, потребу науковців і практиків в обміні досвідом. За результатами конференції опублікований збірник наукових праць, матеріали якого можуть бути використані у подальших наукових дослідженнях.

Дякуємо організаторам за запрошення та сподіваємося на подальшу наукову співпрацю!