Новини

УЧАСТЬ У ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «БЕЗПЕКА ДІТЕЙ В ІНТЕРНЕТІ: ПОПЕРЕДЖЕННЯ, ОСВІТА, ВЗАЄМОДІЯ »

Відділ комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Полтавського НДЕКЦ взяв участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції на тему «Безпека дітей в інтернеті: попередження, освіта, взаємодія», організованій Кіровоградським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського спільно з Кіровоградським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України та Центром «Адвокат дитини» Вищої школи адвокатури Національної асоціації адвокатів України.

Конференція мала оригінальний формат: 06-10 лютого 2023 року асинхронно на онлайн-платформі конференції за адресою: https://cutt.ly/23qVtww відбулося розміщення та обговорення відеоматеріалів та текстових доповідей, поданих учасниками.

07 лютого 2022 року синхронно у режимі онлайн-зустрічі на платформі Zoom проведено панельну дискусію.

Судовий експерт відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень, кандидат технічних наук Соловчук К.Ю. взяла участь в асинхронному дистанційному форматі та в панельній дискусії, підготувавши та доповівши матеріал на тему «Проблема фішингу. Ознаки фішингової веб сторінки». Відеовиступ можна переглянути за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=263MxpWbkWw