Новини

На Полтавщині виявили «проблемні» автомобілі

Починаючи з 14 грудня 2022 року в Україні набувала чинності Постанова від 10.09.2022 № 1019 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань державної реєстрації транспортних засобів, допуску громадян до керування транспортними засобами”(https://zakon.rada.gov.ua), яка змінила процедуру реєстрації та перереєстрації транспортних засобів та вже має свої результати.

Дотримуючись нової процедури реєстрації транспортних засобів судові експерти Полтавського НДЕКЦ МВС, починаючи з 2023 року, за один місяць провели 3802 дослідження транспортних засобів, за результатами яких було встановлено 8 фактів зміни номерних агрегатів транспортних засобів.

Користуючись нагодою нагадуємо вам, що досить ризикованим є спосіб придбання транспортних засобів по так званому «генеральному дорученню» або взагалі без нього. В таких випадках дуже часто люди втрачають свої кошти шляхом купівлі «автомобілів –двійників».

Для того, щоб не помилитися та не придбати «проблемне» авто, наголошуємо на необхідності обов’язкового проходження криміналістичного дослідження транспортних засобів та їх перереєстрації в територіальних сервісних центрах МВС. Пам’ятайте, що тільки звернувшись до кваліфікованих експертів, які знаходяться в сервісних центрах МВС, ви можете себе убезпечити від  шахраїв!