Новини

Екскурсія 29.03.2019

Полтавський НДЕКЦ систематично долучається до реалізації практико-орієнтованого підходу для формування у сучасної молоді Полтавщини думки про Експертну службу України. Разом із учителями проводяться заходи, в рамках яких учні мають можливість виявити і реалізувати свій інтерес до експертної діяльності, зробити його усвідомленою потребою в саморозвитку, обранні власної професії та соціальній адаптації.

У прагненні знайти розумний баланс між профорієнтаційною роботою та професійною підготовкою, 29.03.2019 року для учнів 10 класу Комунального закладу «Полтавського багатопрофільного ліцею №1 імені І.П. Котляревського Полтавської міської ради Полтавської області» працівниками Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України проведено оглядово-ознайомчу екскурсію.

Під час даної зустрічі відвідувачі ознайомилися з основними напрямками діяльності та особливостями проведення балістичних, трасологічних, дактилоскопічних, біологічних, вибухотехнічних експертиз та технічних експертиз документів. Зацікавленим учням було продемонстровано специфіку застосування спеціального обладнання, що використовується у повсякденній роботі судових експертів під час проведення досліджень.

По завершенні екскурсії, учні Полтавського багатопрофільного ліцею №1 імені І.П. Котляревського висловили слова вдячності керівництву та працівникам Експертного центру, оскільки подібні заходи сприяють формуванню у учнів загального розуміння роботи судового експерта.