Новини

Колектив відділу товарознавчих та гемологічних досліджень був відзначений грамотою за успішну наукову співпрацю та активну участь

Важливим аспектом діяльності Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України є активна підтримка курсу на розвиток наукового вектору діяльності з реалізації наукової політики Експертної служби України. Зростанню професіоналізму судових експертів Полтавського НДЕКЦ сприяють науково-практичні конференції, форуми, семінари, круглі столи, тренінги, в яких вони системно беруть участь.

Судові експерти відділу товарознавчих та гемологічних досліджень взяли активну участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору», організовану та проведену кафедрою підприємництва і права Полтавської державної аграрної академії. У матеріалах конференції були розглянуті аспекти методології і практики управління господарської діяльності підприємств в рамках інтеграції до європейського простору.

Раді повідомити, що активна участь колективу відділу товарознавчих та гемологічних досліджень була відзначена грамотою за успішну наукову співпрацю.