Новини

Участь у роботі ІІ Міжнародного літнього наукового симпозіуму «Інноватика в сучасній освіті та науці: теорія, методологія, практика»

26-27 липня 2019 року головний судовий експерт групи трасологічного обліку відділу криміналістичних видів досліджень Полтавського НДЕКЦ МВС України Опанасенко Олег Миколайович взяв участь у роботі ІІ Міжнародного літнього наукового симпозіуму «Інноватика в сучасній освіті та науці: теорія, методологія, практика», який відбувся в м. Одеса. Організатором заходу стала громадська організація «Інститут інноваційної освіти» за підтримки Науково-навчального центру прикладної інформатики Національної академії наук України.

Для участі в симпозіумі Опанасенко Олег Миколайович підготував матеріали на тему: «Використання комп’ютерних технологій при проведенні експертних досліджень». В дослідженні визначено шляхи підвищення ефективності роботи при проведенні експертних досліджень та запропоновані основні напрямки процесів автоматизації з використанням комп’ютерних технологій. За підсумками проведеного симпозіуму матеріали були опубліковані у збірнику наукових праць.