Новини

Оціночно-будівельна та оціночно-земельна експертизи

На базі Полтавського НДЕКЦ МВС проводяться: оціночно-будівельні та оціночно-земельні експертизи. Ці види досліджень призначають у кримінальних провадженнях, цивільних, адміністративних справах та справах з господарського спору. При спірних питаннях майнового характеру Вам не обійтися без допомоги кваліфікованого фахівця в даній галузі.

Оціночно-будівельна та оціночно-земельна експертизи вирішують наступні завдання:

– визначення вартості будівель та їх частин, споруд, тощо;

– експертної грошової оцінки земельних ділянок;

– відповідності виконаної оцінки нерухомого майна вимогам нормативно-правових актів з оцінки, методології, методам, оціночним процедурам.

Крім того, Полтавський НДЕКЦ МВС надає платні послуги на замовлення фізичних та юридичних осіб, сторін судового розгляду у цивільних, господарських та адміністративних провадженнях, що дає змогу забезпечити повноту доказування.

Усі вказані питання на високому професійному рівні вирішуються експертами відділу будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності.

За детальною інформацією та безкоштовною консультацією можна звернутись безпосередньо до Полтавського НДЕКЦ МВС за адресою: м. Полтава, пров. Рибальський, 8, або за телефоном +38(0532) 51-77-15.