Новини

ДО ПОЛТАВСЬКОГО НДЕКЦ МВС ЗАВІТАЛИ ПОЧЕСНІ ГОСТІ

Полтавський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України, з метою оптимізації системи залучення додаткових джерел фінансування та завдяки тісній співпраці з органами державної влади, місцевого самоврядування за рахунок субвенції з місцевого бюджету придбав два спеціалізованих службових автомобілі та сервер нового покоління за «Комплексною програмою щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2016-2020 роки» Полтавської обласної ради.

Наприкінці минулого тижня з робочим візитом до НДЕКЦ завітали голова постійної комісії Полтавської обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій Геннадій Коваленко та депутат Полтавської обласної ради Сергій Соловей. Під час зустрічі гості мали змогу відвідати лабораторії НДЕКЦ з новим обладнанням та устаткуванням, пересувні спеціалізовані лабораторії та відремонтовані приміщення для поліпшення умов праці працівників.

Також, з нагоди професійного свята – 20-ї річниці з Дня створення Експертної служби МВС України гості вручили директору Тарасу Бойку цінний подарунок – наручний годинник від Полтавської обласної ради.

Медалями та почесними грамотами відзначено заступника директора Валентина Роя та заступника директора – завідувача відділу криміналістичних видів досліджень Олену Сахненко.

Шановні колеги! Дякуємо вам за високий професіоналізм, бажаємо подальших успіхів у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку!