Новини

Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Науково-практичний огляд актуальних проблем судової експертизи та криміналістики»

18 червня 2021 року судові експерти відділу товарознавчих та гемологічних досліджень, комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень і відділу економічних досліджень Полтавського НДЕКЦ МВС прийняли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Науково-практичний огляд актуальних проблем судової експертизи та криміналістики», приуроченій до дня Експертної Служби МВС. Науково-практична конференція була організована Івано-Франківським НДЕКЦ МВС та Івано-Франківським юридичним інститутом Національного університету «Одеська юридична академія» і проходила у форматі онлайн з використанням програми Zoom.

Участь у подібних заходах підтверджує, що заявлена у рамках науково-практичної конференції проблематика є, безумовно, актуальною і проведення таких заходів сприятиме об’єднанню зусиль практиків та науковців у вирішенні сучасних проблем судової експертизи та криміналістики.

Щиро вдячні організаторам конференції за організацію та проведення наукового заходу на високому професійному рівні, за можливість спілкування та обміну досвідом!

З нетерпінням чекатимемо запрошення на чергову конференцію!