Новини

Результати оцінювання роботи із забезпечення прав осіб з інвалідністю у Полтавському НДЕКЦ МВС

Відповідно до Методики оцінювання роботи із забезпечення прав осіб з інвалідністю в Міністерстві внутрішніх справ України та центральних органах виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ України, затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України від 11 квітня 2018 року № 294 та на виконання наказу Експертної служби МВС від 09.02.2022 № 4-ЕС-Н-2022 «Про організацію проведення оцінювання роботи із забезпечення прав осіб з інвалідністю в установах Експертної служби МВС» Полтавським НДЕКЦ МВС створено постійно діючу робочу групу для проведення оцінювання роботи із забезпечення, дотримання та реалізації прав осіб з інвалідністю.

         Робочою групою проведено оцінювання роботи із забезпечення дотримання та реалізації прав осіб з інвалідністю шляхом надання письмових відповідей на тестові завдання.

№ з/п

Назва підрозділу (закладу, установи, органу)

Кількість працівників за штатом

Кількість працівників за списком

Кількість осіб з інвалідністю

Загальна оцінка

1 група

2 група

3 група

Усього

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

Полтавський НДЕКЦ МВС

176

161

0

9

1

10

13

За результатами оцінювання визначено, що недоліки та пропозиції відсутні. Для здоров’я осіб з інвалідністю створено безпечні та нешкідливі умови праці, а також забезпечено права осіб з інвалідністю щодо залучення їх до суспільного життя нарівні з іншими працівниками Полтавського НДЕКЦ МВС.