Новини

ВІТАЄМО З ОТРИМАННЯМ СВІДОЦТВА ПРО РЕЄСТРАЦІЮ АВТОРСЬКОГО ПРАВА НА ТВІР!

Вітаємо старшого судового експерта відділу економічних досліджень Полтавського НДЕКЦ МВС Анатолія ДИВНИЧА та його співавторів з отриманням Свідоцтва про реєстрацію авторського права на твір !

Номер свідоцтва № 114339, виданий Національним органом інтелектуальної власності Державним підприємством «Український інститут інтелектуальної власності».

Науковий твір «Управління земельними ресурсами фермерських господарств». Працю присвячено опрацюванню цілісної концепції управління земельними ресурсами саме фермерських господарств, що враховує сучасний стан їх землезабезпеченості та ефективності землекористування. Досліджено зміни у розмірі земельних ресурсів фермерських господарств, інтенсивності використання ріллі, відносний розмір орендної плати за землекористування у розрізі регіонів України. Виявлено структурні зміни у посівній площі сільськогосподарських культур. Проведено аналіз результативності використання землі за показниками урожайності і частки виробництва продукції рослинництва у загальному обсязі та рівнем рентабельності виробництва сільськогосподарських культур. Запропонована модель управління земельними ресурсами фермерського господарства на засадах сталого розвитку.

Вітаємо авторів та бажаємо натхнення на нові наукові звершення!