Новини

ПІДРУЧНИК «СУДОВА ТОВАРОЗНАВЧА ЕКСПЕРТИЗА»

Працівниками відділу товарознавчих та гемологічних досліджень Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України к.т.н., доц. Мариною МАРТОСЕНКО та к.т.н. Інною ШУРДУК у співавторстві з к.т.н., доц. кафедри товарознавства, митної справи та управління якістю Львівського торговельно-економічного університету Наталією ПОПОВИЧ написано та видано підручник «Судова товарознавча експертиза».

Матеріали підручника становлять науковий і практичний інтерес як для здобувачів вищої освіти, так й для аспірантів, викладачів, підприємців, фахівців у сфері судової експертизи, працівників правоохоронних та судових органів, а також усіх, хто зацікавлений тематикою судової товарознавчої експертизи.

Навчальне видання містить систематизований виклад порядку і меж застосування товарознавчих основ у кримінальному, господарському, цивільному, адміністративному процесах, базові методичні та організаційні засади призначення і провадження судової товарознавчої експертизи, а також особливості судової товарознавчої експертизи окремих груп харчових продуктів, нехарчової продукції, сировини, матеріалів, засобів виробництва.