Новини

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ВІД ЕКСПЕРТІВ ПОЛТАВСЬКОГО НДЕКЦ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ

Завідувач відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Полтавського НДЕКЦ МВС Ігор ВОЛКОДАВ провів інформаційно-виховний захід на тему: “Основи безпеки інтернет-банкінгу” для здобувачів освіти навчально-наукового медичного інституту та фахового медико-фармацевтичного коледжу Полтавського державного медичного університету. Захід організовано у рамках дії Меморандуму про співпрацю та партнерство. Зустріч проведено з метою ознайомлення слухачів з окремими базовими питаннями захисту особистої інформації у мобільних додатках та глобальній мережі в цілому.

Упродовж зустрічі обговорено базові правила безпеки при користуванні інтернет-банкінгом, наведені приклади фішінгових сайтів для неправомірного отримання персональних даних та коштів, небезпеки при оформленні кредитів за допомогою мобільних додатків, підготовка власних гаджетів до продажу.

Дана тема викликала особливий ажіотаж, оскільки кожен студент має комп’ютерні гаджети з персональними даними, користується мережею Інтернет та інтернет-банкінгом і при цьому бажає уникнути втрати коштів внаслідок шахрайства.

Наприкінці учасники обмінялися побажаннями подальшої плідної співпраці, творчих і наукових успіхів та головне миру і Перемоги!