Новини

Заняття з інспекторами-криміналістами слідчих підрозділів

26.10.2018 фахівцями Полтавського НДЕКЦ проведені заняття з інспекторами-криміналістами слідчих підрозділів ГУНП в Полтавській області.

З лекційними темами виступили: завідувач відділу дослідження матеріалів, речовин та виробів Яремченко Ігор Олексійович «Особливості огляду місця події та вилучення, упакування речових доказів пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів», головний судовий експерт відділу дослідження матеріалів, речовин та виробів Чернорук Наталія Вікторівна «Особливості вилучення спеціальних хімічних речовин у справах пов’язаних з незаконним збутом наркотичних засобів», завідувач сектору досліджень зброї відділу криміналістичних видів досліджень Левченко Артем Сергійович «Особливості огляду місця вчинення злочину із застосуванням вогнепальної зброї».

Також в ході проведення занять було обговорено низку проблемних питань, які виникають під час проведення огляду місць подій. Наприкінці співробітники ГУНП в Полтавській області висловили слова вдячності за проведенні занять та співпрацю між Полтавським НДЕКЦ та ГУНП в Полтавській області.