Новини

НА БАЗІ ПОЛТАВСЬКОГО НДЕКЦ МВС ВІДБУЛОСЯ ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ РОБОТИ ЕКСПЕРТНОЇ СЛУЖБИ МВС ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА ДЕВ’ЯТЬ МІСЯЦІВ

11-12 листопада 2021 року на базі Полтавського НДЕКЦ МВС керівники Державного й обласних науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів МВС провели виїзну нараду і обговорили досягнення за 9 місяців поточного року і плани подальшої роботи.

Розпочав нараду директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Сергій Кримчук, який представив загальні результати роботи підрозділів Експертної служби МВС за звітній період, проблемні організаційні питання та окремі питання, на які потрібно звернути особливу увагу.

Директора територіальних підрозділів Експертної служби МВС по черзі розповіли про основні результати діяльності своїх центрів за дев’ять місяців. Всі виступи супроводжувалися презентаціями, активним обговоренням робочих питань та прийняттям рішень щодо покращення роботи підрозділів Експертної служби МВС.

Директор ДНДЕКЦ МВС Сергій Кримчук вручив відзнаки переможцям службового турніру серед підрозділів. Директор Полтавського НДЕКЦ МВС Тарас Бойко та директор Рівненського НДЕКЦ Андрій Семчук отримали нагрудні знаки «Кращий працівник МВС України».

За вагомий особистий внесок у розвиток Експертної служби МВС, активну громадську позицію та плідну співпрацю з Полтавським НДЕКЦ МВС оголошено подяку голові Полтавської обласної державної адміністрації Олегу Сінєгубову та заступнику голови Полтавської обласної державної адміністрації Євгену Грекову.

Сергій Кримчук подякував керівництву Полтавської облдержадміністрації за плідну співпрацю з Полтавським НДЕКЦ і відмітив вагомий внесок у розвиток експертної діяльності, активну громадську позицію голови Полтавської обласної ради, депутата обласної ради VІІІ-го скликання Олександра Біленького,

депутата Полтавської обласної ради VІІІ-го скликання Геннадія Коваленка,

першого заступника голови Полтавської обласної ради, депутата обласної ради VІІІ-го скликання Олександра Лемешка,

голови Щербанівської об’єднаної територіальної громади Ігоря Процика,

голови постійної комісії з питань правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій, депутата Полтавської обласної ради VІІІ-го скликання Олега Хардіна, який також був відзначений годинником від Міністра внутрішніх справ України.

Нарада завершилася оглядовою екскурсією по приміщенню Полтавського НДЕКЦ МВС.

Ми щиро пишаємося тим, що у Полтавському регіоні вперше провели такий захід. Бажаємо всім професійних успіхів і плідної співпраці в подальшому.