Новини

Екскурсія для студентів ВНЗ «Полтавський університету економіки і торгівл

У черговий раз Полтавський НДЕКЦ 13.09.2018 року гостинно відкрив двері для студентів ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університету економіки і торгівлі».

Співробітниками НДЕКЦ було проведено змістовну оглядову екскурсію, у ході якої було ознайомлено зацікавлену молодь із особливостями виконання досліджень, що проводяться судовими експертами із застосуванням спеціальних знань на виконання завдання сторін обвинувачення й захисту, слідчого судді, суду, та які мають значення для розслідування кримінального провадження, судового розгляду цивільної, господарської, адміністративної справи, справи про адміністративне правопорушення та виконавчого провадження.

Студентів було ознайомлено із методологічною сутністю проведення трасологічних, балістичних, біологічних, товарознавчих, технічних досліджень документів та почерку.

Відвідувачів вразив рівень професіоналізму та відповідальності експертів Полтавського НДЕКЦ, тому вони висловили щиру вдячність керівництву та співробітникам за насичену та цікаву зустріч.