Новини

Екскурсія 15.05.2019

15.05.2019 року для проходження оглядово – ознайомчої екскурсії до Полтавського науково-дослідного експертно – криміналістичного центру МВС України завітали студенти 5 курсу групи КЮ-1 магістратури денної форми навчання за напрямком підготовки «Кримінальна юстиція» Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Під час даної зустрічі відвідувачів було ознайомлено з основними напрямками діяльності та особливостями проведення судових експертиз, а саме: дактилоскопічних, балістичних, психологічних, трасологічних почеркознавчих експертиз та технічних експертиз документів.

 В ході екскурсії студентам було продемонстровано обладнання, що використовується у повсякденній роботі судових експертів.

Даного виду заходи сприяють формуванню у студентів вищих навчальних закладів загального розуміння роботи судового експерта.

По завершенні екскурсії, гості Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава висловили слова вдячності керівництву та працівникам Експертного центру.